Caner Erkin'in maaşı TFF'ye sorulacak

Asena Atalay'ın açtığı 50 bin liralık nafaka davasında, Caner Erkin'in gelir ve giderlerinin tespiti için Türkiye Futbol Federasyonu'na yazı yazılması kararı verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile Asena Atalay'ın boşanma davasında mahkeme yeni bir karar verdi. Atalay'ın oğlu için açtığı 50 bin liralık nafaka davasında, Caner Erkin'in sosyal durumunun tespiti için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na yazı yazılacak.

Daha önce Beşiktaş Spor Kulübü’ne yazı yazan mahkeme, bu kez futbolcunun aldığı en son transfer ücreti, futbolcunun yıllık garanti bedeli, bonus bedeli ve yapılan tüm ödemelerin ne olduğunun belirlenmesi için TFF ile görüşecek.

Mahkeme gerekli belgeler geldikten sonra muhasebeci bir bilirkişiye dosyanın gönderilerek tarafların gelir ve giderleri ile müşterek çocuğun karşılanan ve karşılanmayan giderlerinin tespit edilmesi gerektiğini ara kararında açıkladı.

'35 BİN LİRA GELİRİM VAR'

Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar'ın haberine göre polis huzurunda geliri için yazılı beyanda bulunan Caner Erkin, borçlar düşüldükten sonra aylık 35 bin lira geliri olduğunu iddia etmişti. Asena Atalay’ın avukatı da Caner Erkin’in bu beyanının gerçek dışı olduğunu belirterek, “Davalının yıllık sadece garanti bedeli 2 milyon 200 bin eurodur. Yine maç başına alınan ve ekstralar hariç bonus bedeli yıllık 400 bin eurodur. Yıl içinde on kuruşluk artış bile davalının yıllık kazancının 220 bin TL değer kazanmasına neden olur. Davalı oğluna ödeyeceği iştirak nafakası bedelini az ödemek için aylık eline geçen paranın 35 bin lira olduğunu beyan ederek mahkemeyi yanıltmaya çalışmaktadır” diye konuşmuştu.

Haberin tamamı