Beşiktaş, Vagner Love'ı KAP'a bildirdi

Beşiktaş, KAP'a gönderdiği açıklamada Vagner Love'ın transfer edildiğini duyurdu, Love, 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'dan Vagner Love ile transfer görüşmelerine başladıklarını açıkladı. Instagram hesabından paylaşım yapan Love ise, 2.5 yıllık sözleşme imzaladığını belirtti.

Beşiktaş, Vagner Love ile transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Vagner Silva De Souza (Vagner Love) 'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Instagram hesabından Beşiktaş formasıyla fotoğraf paylaşan Love, fotoğrafa "Beşiktaş ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladım. Şampiyonlar Ligi'nde takıma yardımcı olmak için hazırım" notunu düştü.

KAP'a ikinci bir açıklama gönderen Beşiktaş, Love'ın paylaşımını doğruladı. Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Vagner Silva De Souza (Vagner Love)'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Vagner Silva De Souza (Vagner Love) ile 2019 - 2020 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi. (İSTANBUL/DHA)