Yiğithan Güveli'nin adalesi koptu

Fenerbahçe'li Yiğithan Güveli'nin sol üst adalesinde 3 yırtık tespit edildi. Güveli'nin takıma ne zaman döneceği henüz belli değil.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin dün akşam İstanbulspor'la oynadığı kupa maçında sakatlanarak oyundan alınan genç defans oyuncusu Yiğithan Güveli'nin sol üst adalesinde kopma ve kısmi yırtık tespit edildi. Futbolcunun takıma geri dönüş tarihi henüz net değil.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında İstanbulspor karşısında sakatlanarak oyundan çıkan genç savunmacı, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kararı ile tecrübe kazanması için Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımına kiralık olarak verilecekti. Güveli'nin sakatlığı ile ilgili maç çıkışı konuşan Kocaman, "Durumu henüz belli değil. Sakatlığından dolayı son derece üzgünüm. Kendisiyle geçen sezon çalışmış bir hocanın onu istemesinin ardından sakatlığı büyük şanssızlıktı. Biraz daha oynatarak göndermeyi istiyorduk" dedi.

KULÜPLER GÖRÜŞÜYOR

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, oyuncunun sol üst adalesindeki 3 koldan birinde kopma ve kısmi yırtık tespit edildiği belirtildi. Futbolcunun Sparta Rotterdam'a transferi için iki kulüp yeni gelişmeyi aralarında görüşüyor. (İSTANBUL/DHA)