Tencere yuvarlandı kapağını buldu!

Gazete Duvar yazarı Volkan Ağır, Arda Turan'ın Barcelona'dan Başakşehir'e transferini değerlendirdi: Başakşehir'in Arda transferini açıklayacak tek bir cümle var atasözlerimiz arasında: Tencere yuvarlandı kapağını buldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazete Duvar yazarı Volkan Ağır, Arda Turan'ın Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olması hakkında "Tencere yuvarlandı kapağını buldu" yorumunu yaptı. Ağır'ın yorumu şöyle:

"Barcelona'dan oyuncu transfer etmek gerçekten önemli bir hamle, tabii Barcelona'dan hangi oyuncuyu aldığınız da. Transferin diğer iki aktörü Başakşehir Futbol Kulübü ve Arda Turan olunca transferin Barcelona ayağı önem sırasında geriye düşüyor. Arda'nın A Milli Takım'da, bir futbolcunun taşıdığı pasaportla kendini taşıyabileceği en yüksek konumda işlediği üç kabahati, o güne kadar tırnaklarıyla kazıyarak edindiği tüm Türkiye'nin futbolcusu olma özelliğini kaybettirdi.

Arda daha önce de kavgaya girişti, Semih Şentürk'ü derbide boğazladı, Caner Erkin ile Galatasaray antrenmanında kavga etti, Bordeuax maçında Zidane'a özenerek maç içinde rakibine kafa da attı. Ve fakat bunlar hem gelişme sürecinde hem de kulüp formasıyla yaşanmış olaylar olduğu için affedilebilir şeylerdi.

Fakat kutsal olarak anılan bir forma altında kendinden yaşça büyük gazeteciye saldırması, ardından gelen 'Bir daha olsa bir daha yaparım' minvalinde yaptığı açıklama, prim tartışması ve EURO 2016 kampında yaşananların baş sorumlularından biri olarak adının geçmesi Arda'nın Şubat 2016'dan bu yana kariyerinin en büyük parçaları. Hani bazıları Arda'yı sadece futbolculuk kariyeriyle değerlendirmek gerektiğiyle bu transferi yorumluyor ya, işte Arda'nın son yıllardaki kariyeri bu. Bir de Başakşehir'e transferi öncesi, adına çok güzel bir halka ilişkiler röportajı gerçekleştiren Rıdvan Dilmen'in 'Evet' videosuna destek vermesi.

Bütün bunları bir araya koyunca, Çaykur Rizespor maçı çıkışı gazetecileri döven futbolculara kol kanat gerip kaptanlık bandını veren Başakşehir'in Arda transferini açıklayacak tek bir cümle var atasözlerimiz arasında: Tencere yuvarlandı kapağını buldu."

Arda sen az ötede oynaArda sen az ötede oyna

Başakşehir'den Arda Turan bulmacası!Başakşehir'den Arda Turan bulmacası!

Arda Turan Başakşehir'deArda Turan Başakşehir'de