Beşiktaş'tan centilmenlik örneği

Hazırlık maçında Beşiktaş, Skenderbeu ile karşılaştı. Skenderbeu'da Bajram Jashanica sakatlık geçirirken, Gökhan Gönül oyunu başlattı ve Mustafa Pektemek'in golüyle Beşiktaş öne geçti. Şenol Güneş'in talimatıyla, Beşiktaşlı oyuncular santradan sonra hareket etmedi ve Ali Sowe topu Beşiktaş ağlarına gönderdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Antalya kampının ikinci hazırlık maçında Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Beşiktaş'ın 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmaya; Fabricio, Gökhan Gönül, Vida, Mitrovic, Caner Erkin, Necip, Tolgay, Lens, Oğuzhan, Babel ve Mustafa Pektemek ilk 11'i ile başladı.

SANTRADAN SONRA BEŞİKTAŞLI OYUNCULAR HAREKET ETMEDİ

Karşılaşmanın 14'üncü dakikasında Skenderbeu takımından Bajram Jashanica, Lens ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlık geçirdi. Oyuncuların büyük bir bölümü o sırada sakatlanan futbolcuya bakarken, Beşiktaşlı Gökhan Gönül maçı başlattı ve devamında da Mustafa Pektemek 16'ncı dakikada Beşiktaş'ı öne geçiren golü attı.

Skenderbeu oyuncularının yoğun itirazları sonrası, Şenol Güneş'in de talimatıyla, Beşiktaşlı oyuncuların santradan sonra hareketsiz kaldılar ve Ali Sowe topu boş kaleye göndererek skoru eşitledi.

İlk yarı 1-1 biterken, Siyah beyazlılar ikinci devrede baskıyı arttırdı. 52'nci dakikada Mustafa Pektemek'in golüyle Beşiktaş, 2-1 öne geçti.

62'nci dakikada Quaresma'nın ortasında topu ağlara gönderen Negredo, skoru 3-1'e getirdi. 89'uncu dakikada Skenderbeu'nun kazandığı penaltıyı gole çeviren Sabien'in skoru belirledi: 3-2.

ANTALYA KAMPI TAMAMLANDI

Beşiktaş, Skenderbeu maçı ile beraber 10 günlük Antalya kampını tamamladı. Maçın ardından Antalya Havalimanı'na geçecek olan Siyah beyazlılar, özel uçak ile İstanbul'a dönecek ve 2 gün izin yapacak. Beşiktaş ikinci yarı hazırlıklarına Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde devam edecek. (ANTALYA/DHA)