Şenol Güneş sinirlendi: Saygısızlık yapmayın!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından yayıncı kuruluşla gerilim yaşadı. Stüdyodaki yorumculara "saygısızlık yapmayın" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, dün kaybettikleri maçın ardından canlı yayın için bekletilmesi nedeniyle sinirlendi. Güneş, beklediği sırada kendisi hakkında yapılan eleştirilere ise yanıt verdi.

'BİZE SAYGISIZLIK YAPMA HAKLARI YOK'

Yayına geç alınması hakkında "Biz buraya gelmek mecburiyetindeyiz. Geldiğimiz halde bekledim; arkadaş da bir şeyler söylüyor. Bilgi sahibi olsun, ona göre konuşsun. Bize saygısızlık yapma hakları yok," diye konuşan Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben hiçbir takım için niye savunma yapıyorsun demedim. Takımların süre geçirmesini eleştirdim. Oynanan oyunda durgunluk varsa, süre geçiriliyorsa bunu söylerim. Onu söylememden arkadaşlar niye rahatsız oluyor, anlamadım. Söylemediğim bir şey yüzünden beni eleştirmesinler."

Yayıncı kuruluşta moderatör olan Güntekin Onay ise bu açıklamaların ardından "Bize Şenol Güneş geliyor dediler. Herhalde o arada bir karışıklık oldu" dedi.

'BİZ SENİ DAHA ÇOK BEKLEDİK'

Programda yorumcu olarak yer alan Tümer Metin ise Güneş'in eleştirilerine yanıt verdi:

"Şenol Güneş, bizim söylediğimiz üzerinden serzeniş yapabilirsin. Teknik-taktik üzerinden ben de eleştiri yapabilirim. Saygıyı aşmadığımız sürece bunlar normal. Bu stüdyoda bizim seni beklediğimiz süre, bizim seni beklettiğimiz süreden çok daha fazladır. Orası bir gerçek." (Kaynak: Hürriyet Spor Arena)

Sivasspor 2 - 1 BeşiktaşSivasspor 2 - 1 Beşiktaş