Şanlıurfaspor Başkanı Emim Yetim'e sürekli hak mahrumiyeti cezası

Futbolcu Mertcan Çam'ı darp ettiği belirtilen Şanlıurfaspor Başkanı Emim Yetim'e 3 yıl 2 ay hak mahrumiyeti cezası verildi. Ceza süresi 3 yıl aştığı için sürekli hak mahrumiyeti cezasına çevrildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yapılan toplantının ardından ceza kararlarını açıkladı. Ücretini alamadığı için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran futbolcu Mertcan Çam'ı darp eden Şanlıurfaspor Başkanı Emim Yetim'e 3 yıl 2 ay hak mahrumiyeti cezası verildi.

Kulüp yöneticisi Mehmet Giray Küçük'e de 1 yıl hak mahrumiyeti ve 60 bin lira para cezası kesildi. PFDK'nin Şanlıurfaspor'la ilgili kararları şöyle:

"ŞANLIURFASPOR Kulübü başkanı EMİN YETİM'in, kulüp sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-b ve 4/2. maddesi uyarınca 3 YIL 2 AY HAK MAHRUMİYETİ ve 180.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, üç yılı aşan ceza bakımından FDT'nin 25/2. Maddesi uyarınca SÜREKLİ HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

ŞANLIURFASPOR Kulübü idarecisi MEHMET GİRAY KÜÇÜK'ün kulüp sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-b ve 4/2. maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

ŞANLIURFASPOR Kulübü görevlisi MUSTAFA MÜSRİ'nin sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 36/1-c maddesi uyarınca 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir." (HABER MERKEZİ)

Şanlıurfaspor'da 'Başkan futbolcuyu darp etti' iddiasıŞanlıurfaspor'da 'Başkan futbolcuyu darp etti' iddiası