Bayern Münih'ten Beşiktaş'a: Bam bam bam

Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih, Twitter'dan video paylaştı. Münih videoda "We're coming to Beşiktaş! BAM! BAM! BAM!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi ikinci tur kuralarında Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih resmi Twitter hesabından Lewandowski'li video paylaştı.

#COMEtoBESIKTAS! etiketi ile Beşiktaş'a gönderme yapan Bayern Münih "We're coming to Beşiktaş (Beşiktaş'a geliyoruz) BAM BAM BAM" dedi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern MünihBeşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih

BAŞKENT GAFI

Beşiktaş ile eşleşmelerinin ardından maç tarihlerini ve oynanılacak olan şehirler ile ilgili bilgi veren Bavyera Kulübünün internet sayfası "Son 16 Tur ilk maçı Münih'te oynanılacak ardından 2'inci maç için takımımız Türkiye'nin başkenti İstanbul'a gidecek" diye yazdı.

DHA'nın haberine göre Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, futbolcular Thomas Müller ve Arjen Robben eşleşmeyi değerlendirdi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes

Beşiktaş'ı yakından tanıdığını belirten Heynckes "Beşiktaş'ı iyi biliyorum. Beşiktaş grubundan namağlup ve lider çıkmış bir takım. Ayrıca çok iyi bir teknik adamları var. Bakıldığında çok da kolay bir kura çekmedik. Beşiktaş iyi bir takım. Amacımız iki maçta da iyi oyunla galip gelmek" diye konuştu.

MÜLLER: KURADAN MEMNUNUM

Bayern Münih'in yıldız ismi Thomas Müller ise "Çektiğimiz kuradan memnunum. İlk maçımızı Münih'te oynayacağız. Buradan istediğimiz skor ile İstanbul'a gitmek istiyoruz. İkinci maçta çok dikkatli olmamız lazım" dedi.

ROBBEN: 2 MAÇTA DA DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM

Arjen Robben ise Beşiktaş'a karşı ilk kez oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Robben "Güzel bir kura. Daha önce kariyerimde Beşiktaş'a karşı hiç oynamadım. 2 maçta da dikkatli olmamız lazım. Gruplarında Leipzig'i iki kez yenmiş bir takım Beşiktaş. Ama ilk maçımızı evimizde oynayıp, iyi bir skor ile başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.