Vitoria Guimaraes 1 - 1 Atiker Konyaspor

Avrupa Ligi'nde son maçına Portekiz deplasmanında çıkan Konyaspor, sahadan berberlikle ayrılınca grubu 3'üncü sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Atiker Konyaspor, I Grubu 6'ncı ve son hafta karşılaşmasında Vitoria Guimaraes'e konuk oldu. Karşılaşma öncesi grupta geride kalan 5 maç sonunda Atiker Konyaspor, topladığı 5 puanla 3. sırada yer alırken, Vitoria Guimaraes topladığı 4 puanla 4. sırada yer alıyordu.

Atiker Konyaspor 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı ve bu sonuçla 3'üncü sırada grubu tamamlayıp Medipol Başakşehir'in ardından Avrupa Ligi'ne veda etti.

Karşılaşmada ilk gol Konyaspor'dan geldi. 15'inci dakikada topla buluşan Mehdi Bourabia, kaleyi cepheden gören noktada topu sağına çekip uzaktan  sert bir şut çekti ve topu sağ üst köşeden ağlarla buluşturdu. İlk yarı bu golle tamamlandı.

İkinci yarıda ev sahibi takım daha atak bir görüntü çizdi ve 77'nci dakikada beraberliği buldu. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Joao Aurelio, ceza sahası içine topu gönderdi. Ali Turan bu topu uzaklaştırmak istedi ancak topu kendi kalesine gönderdi.

Golden sonra iki takımın da birer topu direkten döndü ve maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Konyaspor da Avrupa'ya veda eden bir diğer Türk takımı oldu. (HABER MERKEZİ)

 Başakşehir 2-1 Braga Başakşehir 2-1 Braga

Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları tamamlandı: Beşiktaş rekorlarla bitirdi!Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları tamamlandı: Beşiktaş rekorlarla bitirdi!