Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim gözaltına alındı

Futbolcu Mertcan Çam, kendisini darp ettiğini belirttiği Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim'den şikayetçi oldu. Yetim, akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfasporlu futbolcu Mertcan Çam'ın şikayeti üzerine, Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim gözaltına alındı.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yer alan Şanlıurfaspor'da forma giyen 21 yaşındaki Mertcan Çam, dün akşam idmana çıktığı sırada saldırıya uğradı. Saldırının ardından karayolu ile Erzincan'a giden Çam, akşam saatlerinde kendisini darp eden kişilerden şikayetçi oldu.

Başında, yüzünde ve bacaklarında darp izi olan Çam, saldırının şokunu atamadığını söyledi. Mertcan Çam, "İki sezondur Urfada'yım. Hakkımı aradım başka bir şey değil. Urfa'dan geldim, Erzincan'da şikayetçi oldum. Gençlik ve Spor Bakanına teşekkür ederim. Gerekli şikayetimi ilgili yerlere yaptım. Kolay kolay sindirilecek bir durum değil. İnşallah adalet yerini bulur. Ben sporcuyum sonuçta, bir sözleşme yapıyorlar, bu benim hakkım. Alın terimle kazanıyorum. O şahıslar cezalarını çekecekler" diye konuştu.

Çam'ın, şikayeti üzerine Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim, kulüp tesislerinde gözaltına alındı. Yetim'in gözaltına alındığı haberi üzerine yakınları ve çok sayıda taraftar emniyet önüne giderek, yaşananlar hakkında bilgi almaya çalıştı.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfaspor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu futbolcu Mertcan Çam, alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. Çam'ın dün akşam Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Sosyal medyada yer alan haberlerin ardından Şanlıurfaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, genç futbolcunun Yetim tarafından değil, tesislere dışarıdan gelen kişiler tarafından darp edildiği öne sürülmüştü.

Daha sonra açıklama yapan Mertcan Çam'ın abisi Yiğit Çam, haberleri doğrulamış ve kardeşinin darp edildikten sonra vücudunda kan izleri olan fotoğraflar gönderdiğini açıklamıştı. Gece geç saatlere kadar, Mertcan Çam'dan haber alınamamıştı. (DHA)