Hakemler sakatlanınca taraftar hakemlik yaptı!

Belçika Kupası ikinci tur maçında ilginç bir olay yaşandı. Maçta görevli hakemlerden ikisi sakatlanınca anonsla tribünden hakemlik yapacak bir taraftar bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Belçika Kupası son 16 turunda Mechelen ile Genk takımları karşı karşıya geldi. Maçta görevli hakemlerden Cristof Dierick ve Nicolas Laforge sakatlık yaşadı. İki hakemin birden görev yapamayacak olması nedeniyle maçta yardımcı (yan) hakemlik pozisyonlarından biri boş kaldı.

Maça tek yan hakemle devam edilmesi takımlar tarafından kabul görmedi ve bunun üzerine stadyumda bir anons yapılarak tribünlerden bu görevi üstlenecek biri olup olmadığı soruldu. 45 yaşındaki Mechelen taraftarı Luc Bosmans hakemlik yapmayı kabul etti ve sahaya gelerek üniformayı sırtına geçirdi.

Bosmans maçın ardından "Olabilecek en iyi yerden maçı izledim" diye konuştu. Genk Teknik Direktörü Albert Stuivenberg ise "Mechelen taraftarı olmasına karşın Bosmans'ın iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Fakat ne zaman ona baksam gözüm beyaz ayakkabılarına takıldı" ifadelerini kullandı.

Tek maç üzerinden oynanan karşılaşma 1-1 sona erince turu geçmeyi penaltı atışlarının ardından 5-4'le Genk başarmış oldu. (HABER MERKEZİ)