Galatasaray: 5 - Sivas Belediyespor: 1

Galatasaray, Sivas Belediyespor'u 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla Galasaray, rövanş maçı öncesinde önemli bir avantaj elde etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur ilk maçında Galatasaray, sahasında Sivas Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.

Galatasaray'ın gollerini 4'üncü ve 75'inci dakikalarda Yasin Öztekin, 70'inci dakikada Emrah Başsan, 87'nci dakikada Sinan Gümüş ve 90'ıncı dakikada Eren Derdiyok kaydetti. Sivas Belediyespor'un tek golü ise 78'inci dakikada Sinan Akaydın'dan geldi.

TUDOR'DAN YEDEK AĞIRLIKLI KADRO

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Sivas Belediyespor karşısında bu sezon fazla süre bulamayan futbolculara şans verdi. Tudor, Aytemiz Alanyaspor ile oynanan maçın ilk 11'inden sadece Selçuk İnan ve Yasin Öztekin'e görev verdi.

Galatasaray'da Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Younes Belhanda, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis, Jason Denayer, Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici maç kadrosunda yer almadı.

TARIK ÇAMDAL ISLIKLANDI

Galatasaraylı futbolcu Tarık Çamdal, bu sezon ilk kez Sivas Belediyespor maçında forma giydi. Mücadelenin ilk yarısının sonlarına doğru Çamdal'ın yaptığı hatalara tepki gösteren Galatasaray taraftarları, top her ayağına geldiğinde oyuncuyu ıslıkladı.

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılmak istediğini söyleyen Sinan Gümüş'e de tribünlerde tepki gösterildi. (İSTANBUL/DHA)