Tolgay Arslan: Beşiktaş'la sözleşmemi 5 yıl uzattım

Beşiktaş forması giyen Tolgay Arslan, sözleşmesini uzattığını açıkladı. Arslan, ''Beşiktaş ile sözleşmemi 5 yıl uzattım. Burada ne kadar mutlu olduğumu herkes biliyor" dedi. Arslan, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ise Real Madrid'le eşleşmeyi istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider olarak tamamlamayı garantileyen Beşiktaş'ta Tolgay Arslan, Porto karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Tur atlamayı hak ettiklerini söyleyen Arslan, "Taraftarımızın desteği ile bunu başardık. Bizi her zaman desteklediler. Bugün pek iyi oynamadık, ama desteği hiç bırakmadılar. Biz de mücadeleyi hiç bırakmadık" dedi.

'TAKIM ARKADAŞLARIMA DA KIZDIM'

Maça iyi başladıklarını belirten Tolgay Arslan, "Maçın ilk bölümünde iyi oynayamadık. Sert ve agresif olmak istedim. Beni biliyorsunuz, maç içinde soğukkanlı olmak istedim. Baskı olsun, olmasın, topu hep isterim. Yarım saat sonra, takım arkadaşlarıma da kızdım, sakin oynayın" diye konuştu.

Beşiktaş ile sözleşmesini uzattığını açıklayan Tolgay Arslan, ''Beşiktaş ile sözleşmemi 5 yıl uzattım. Burada ne kadar mutlu olduğumu herkes biliyor'' ifadelerini kullandı.

Son 16 turunda Real Madrid ile eşleşmek istediğini söyleyen Arslan, "Onlar da bu atmosferi görsün'' dedi. (İSTANBUL/DHA)

Medipol Başakşehir: Avrupa büyükelçimiz BeşiktaşMedipol Başakşehir: Avrupa büyükelçimiz Beşiktaş

Vincent Aboubakar üçlü çektirdiVincent Aboubakar üçlü çektirdi

Beşiktaş, lider olarak üst tura çıktıBeşiktaş, lider olarak üst tura çıktı