Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TFF'den Beşiktaş'a tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TFF, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselen Beşiktaş'ı kutladı. Erdoğan, Beşiktaş'a gelecek maçlar için başarı diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselen Beşiktaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tebrik mesajı yayınladı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yer alan Beşiktaş, Porto ile berabere kalarak son 16 turuna yükselmeyi garantiledi. Maçı Vodafone Park'ta izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş'ı tebrik etti. Erdoğan mesajında, "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider çıkan Beşiktaş'ı yürekten tebrik ediyorum. İkinci turda başarılar Beşiktaş!" ifadelerine yer verdi.

Yazılı açıklama yapan TFF de Beşiktaş'ı kutladı. TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, gruptaki beşinci maçında Porto önünde aldığı 1-1'lik beraberlik sonrasında lider olarak bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Beşiktaş'ı tebrik eder, gruptaki son maçında ve UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Tur'da başarılarının devamını dileriz" denildi.

Vincent Aboubakar üçlü çektirdiVincent Aboubakar üçlü çektirdi