Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Amedspor'u farklı mağlup etti

Amedspor Kadın Futbol Takımı, sezonun ilk maçında Beşiktaş’a 5-0 mağlup oldu.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - Kadınlar TFF 1. Lig'de sezonun ilk maçında Amedspor Kadın Futbol Takımı, Talaytepe Amedspor Tesisleri'nde Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nı konuk etti.

Konuk Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ev sahibi Amedspor Kadın Futbol Takımı karşısında üstün bir performans sağladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren saha hakimiyetini ele geçiren Beşiktaş, Maçın ilk yarısını 2-0 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısında 3 gol daha atınca karşılaşma 5-0 tamamlandı.

Beşiktaş bu skorla sezonun ilk galibiyetini aldı. Amedspor Kadın Futbol takımı ise kendi sahasında ilk mağlubiyetini almış oldu.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Çocuk ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği maçta, taraftarlar tezahüratlarla takımlarına destek oldu. Amedspor Erkek Futbol Takımı da Bucaspor maçı öncesi maçın ilk yarısını izleyerek kadın arkadaşlarına destek oldular.

Maçın devre arasında Duvar’a kısa bir değerlendirme yapan Amedspor Başkanı Nurullah Edemen şunları söyledi: “Beşiktaş büyük bir kulüp. Kadın futbol takımları da güçlü. Yaptıkları transferler de bunu gösteriyor.”

Edemen, kadın futbol takımının 1. lige çıkmış olmasının önemine değinerek, “Takımımız bu kadar kadını ve çocuğu tribünlere getirmeyi başardı. Çok güzel bir etkinlik oldu, bu bile Diyarbakır için önemlidir” dedi.