'Galatasaray istedi, Arda Turan dönüyor'

Barselona ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan ancak bu sezon forma şansı bulamayan Arda Turan'ın yeniden Galatasaray'la anlaştığı öne sürüldü. İki kulübün yaptıkları ilk görüşmede, Arda'nın 1.5 yıllığına kiralanması noktasında anlaşmaya vardıkları belirtiliyor. Öte yandan, Sarı Kırmızılı ekip 4 oyuncuyla da yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Transferi sezon başında da gündeme gelen 30 yaşındaki Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesinin kesinleştiği iddia edildi. Arda’nın 'Evet' demesinin ardından, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Barselona ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği öne sürüldü.

Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre, Galatasaray yönetimi, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Barselona ile ön protokol imzalamayı düşünüyor. Anlaşmanın 1.5 sezonluk kiralama yöntemiyle gerçekleşeceği de sızan bilgiler arasında.

2020 yılına kadar Barselona'yla kontratı bulunan Arda’nın, kiralık sözleşmesinin bitimiyle beraber satın alma opsiyonunun da Galatasaray’a geçmesi bekleniyor.

4 OYUNCU GÖNDERİLİYOR

Öte yandan Sarı kırmızılılar, kadro dışı bırakılan Hakan Balta, Nigel De Jong, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili ile sezon sonunu beklemeden yollarını ayırmayı planlıyor. Ara transferde izlenecek politika ve transfer hedefleri için Tudor ile bir araya gelecek olan Başkan Dursun Özbek’in 4 futbolcunun durumunuasaya yatırması bekleniyor.

Etiketler galatasaray Arda