Fenerbahçe'de kadro dışı kalacak oyuncular belli oldu

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın göreve devam etme kararının ardından, kadro dışı kalacak isimler de belli oldu. Performanslarından memnun olunmayan 4 isme kadro dışında kalma, 1 futbolcuya da para cezası verilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın deplasmanda 1-1 berabere kalınan Osmanlıspor maçının ardından yaptığı istifa açıklamasının ardından, Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman bir araya gelmiş ve Kocaman'la yola devam etme kararı alınmıştı.

Bu kararın ardından yeniden Samandıra'da takımın başına geçen Kocaman, yönetimle yaptığı görüşmede performansından memnun olmadığı isimleri de yönetime bildirdi. Yönetim ise karar yetkisini Aykut Kocaman'a verdi ve alınan kararların arkasında duracaklarını söyledi.

Haftasonuna kadar bu oyuncularla ilgili durumun açıklanması bekleniyor. Buna göre Mehmet Topal, Martin Skertel, Van Persie ve Fernandao, kadro dışında kalacak isimler olacak. Ayrıca, Alper Potuk'a yüklü miktarda para cezası verilecek. (Kaynak: Hürriyet Spor Arena)

Yıldırım'la Kocaman'ın tazminat 'restleşmesi'Yıldırım'la Kocaman'ın tazminat 'restleşmesi'

Aykut Kocaman kaldı, 5 futbolcu gidiyorAykut Kocaman kaldı, 5 futbolcu gidiyor