Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde 4'üncü maç haftası başladı. Günün en büyük sürprizini Atletico Madrid'le deplasmanda 1-1 berabere kalan Azerbaycan temsilcisi Karabağ gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarının 4'üncü haftası dün gece başlayıp bu gece biten maçlarla tamamlandı. Bir önceki maç haftasında evinde oynadığı maçta Atletico Madrid'le 0-0 berabere kalarak bu organizasyondaki ilk puanını alan Azerbaycan takımı Karabağ, bu kez Madrid deplasmanından 1-1 beraberlikle döndü. Maçı her iki takım da 10'ar kişi tamamladı.

Rakipleriyle deplasmanda karşılaşan favori takımlar Barcelona ve Juventus da bu karşılaşmalardan beraberlikle ayrıldılar. Celtic'i deplasmanda 2-1 geçen Bayern Münih ve Basel'i yine deplasmanda aynı skorla geçen CSKA Moskova deplasmanda galip gelmeyi başaran takımlar oldu.

Evinde Belçika temsilcisi Anderlecht'i 5-0'la geçen PSG ise akşamın en farklı skorunu elde etti. Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma ise evinde Chelsea'yi 3-0'la geçerek grupta liderliği ele geçirdi.

Gecenin toplu sonuçları ise şu şekilde:

A Grubu:

Manchester United 2 - 0 Benfica

Basel 1 - 2 CSKA Moskova

B Grubu:

Celtic 1 - 2 Bayern Münih

PSG 5 - 0 Anderlecht

C Grubu:

Roma 3 - 0 Chelsea

Atl. Madrid 1 - 1 Karabağ

D Grubu:

Olympiakos 0 - 0 FC Barcelona

Sporting Lizbon 1 - 1 Juventus