Trabzonspor: Rıza Çalımbay'la anlaştık

Trabzonspor, teknik direktör Rıza Çalımbay'la sezon sonuna kadar anlaştığını borsaya bildirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor'dan ayrılan teknik direktör Rıza Çalımbay'ı yeni adresi Trabzonspor oldu.

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Rıza Çalımbay ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile Sayın Rıza Çalımbay arasında, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda, 2017-2018 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır" bilgisine yer verildi.

Trabzonspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay için imza töreni düzenledi.

ÇALIMBAY'DAN İLK AÇIKLAMA

Rıza Çalımbay, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Trabzonspor'a geldiğim için çok mutluyum. Ekibime ve futbolculara güveniyorum. Tek sıkıntı zaman. Yardımcılarım Bülent Albayrak, Cengiz Birgen, Kenan Oktay, Servet Çetin, Burhan Kılınç, Ayhan Tembeloğlu, Kerem Atılmaz. Bir de Trabzon'dan bir isim yardımcım olacak. Kim olduğu henüz belli değil.

Her şeyden önce taraftarımızın her ne kadar son haftlarda üzülseler de takımın yanında olması gerekiyor. En büyük güç onlar. Çok kritik maçlar bizleri bekliyor ve bu maçların telafisi yok. Yönetim, teknik heyet ve taraftarlarımız kenetlenirsek, Trabzonspor'un gerçek yerine getiririz.

Tek şanssızlığımız sonradan gelmek. İyi bir kadro var. Kendi sahamızda daha hırslı, daha çok mücadele eden bir takım olacağız.

Daha ligin başı sayılır. Şimdiden lig koptu diye düşünmek doğru değil. Bizim bir hava yakalamamız gerekiyor. Bu havayı yakaladıktan sonra başarılı olacağımıza inanıyorum.

İLK GÜN ŞENOL HOCA ARAMIŞTI

Görevimi bıraktığım gün ilk beni arayan Şenol hoca oldu, çok iyi şeyler söyledi. Şenol hoca çok iyi gidiyor. Mükemmel bir grafik çiziyor. İnşallah biz de aynısını yapmak için elimizden geleni yapacağız.

Ciddi şekilde puan farkı var. Artık herkesin işin ciddiyetini bilmesi gerekiyor. Kadroyu gördükten sonra belki eksiklerimiz olacak ve yönetimden 1-2 transfer isteyeceğiz.