Şenol Güneş Trabzonspor'la Beşiktaş'ı karıştırdı!

Şenol Güneş Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçı öncesi dün düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada "Trabzonspor" yerine "Beşiktaş" dedi...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Monaco maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ancak Şenol Güneş burada ufak bir Trabzonspor gafına imza attı.

Güneş'in bir soruyu yanıtladığı sırada 2-2 biten Trabzonspor maçından söz ederken yanlışlıkla, 'Beşiktaş maçında o golü atsaydık maç 3-1 olacaktı' ifadelerini kullanarak, "Trabzonspor maçında" diyeceğine, "Beşiktaş maçında" dedi.

Şenol Güneş, “Tek maçta üst üste kazanabilirsiniz Futbol zaten bilinmezlik... Eleştirilere saygı duyuyoruz. Bir maçın kaybedilmesi, kazanılması için çok sebepler var. Kendi oyununuzla oyuncunun performansı, saha, hakem, o gün ki kampta ki duruma göre bir çok sebep var. Bunların şuanda anlamı yok. Beşiktaş maçında o golü atsaydık maç 3-1 olacaktı. Gençlerbirliği maçında ilk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı çok kötü oynadık... Bunun üzerinden neyin muhakemesini yapacağız ki... “ ifadelerini kullandı. (Kaynak: Haber TS)

Yanal gitti, Castillo bunu beğendi!Yanal gitti, Castillo bunu beğendi!