3 takımla küme düştü Bayern Münih'e transfer oluyor

Son olarak Adanaspor'da forma giyen kaleci Charles Itandje'ın Bayern Münih'e transfer olacağı iddia edildi. Alman ekibi, Manuel Neuer'in sakatlığı nedeniyle kaleci arayışında.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bayern Münih'in bonservisi elinde olan Charles Itandje, kısa süreli sözleşme imzalayacağı öne sürüldü. Türkiye'de Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Adanaspor'da forma giymiş, 3 takım da küme düşmüştü.

Fotomaç gazetesinin haberine göre, Bayern Münih, Manuel Neuer'in sakatlığı nedeniyle bonservisi elinde olan Charles Itandje ile kısa süreli bir sözleşme imzalamaya düşünüyor.

Nisan ayında ayağı kırılan Manuel Neuer'in sakatlığı sonrası genç kaleci Sven Ulreich'in güven vermemesi nedeniyle Bayern Münih, daha önce emekliliğini açıklayan 36 yaşındaki Tom Starke'ı yeniden kadroya çağırmıştı.

Neuer'in sakatlığı beklenenden kısa sürse de, Alman eldiven tam iyileşti derken bu kez sol ayağından sakatlandı ve sezonun ilk yarısını kapattı.

Bu gelişmenin ardından kaleci arayışlarına giren Bavyera ekibi, Adanaspor'dan ayrıldıktan sonra serbest statüde bulunan Charles Itandje ile temas kurdu. Bayern Münih'in Itandje ile kısa süreli kiralık sözleşmesi imzalaması bekleniyor.

Süper Lig'de 2,5 sezon forma giyen 34 yaşındaki Fransız eldiven, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Adanaspor kalelerini korumuştu.