Legia Varşova yenilince futbolcuları dövdüler

Legia Varşova 3-0 mağlubiyetinin ardından teknik direktör tarafından eleştirildi. Maç sonrası 50 kişilik taraftar grubu futbolculara kulüp otoparkında saldırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Polonya Ligi'nde Lech Poznan'a 3-0 yenilen Legia Varşova'nın teknik direktörü oyuncularını suçladı. Ardından takımın taraftarları otoparkta futbolculara saldırdı.

'BİRÇOK KADIN TAKIMI BİZDEN İYİ OYNUYOR'

Legia Varşova'nın 3-0 mağlubiyetinin ardından teknik direktör Romeo Joza maç ile ilgili konuştu. Verdiği demeçte "Sahada küçük bir kız çocuğu gibi oynadılar. Böyle bir maçtan sonra antrenör olarak utanıyorum. Artık doğru analiz yapmalıyız. Mevcut durumda erkeklerle uğraşmak, onlarla devam etmek zorundayız. Daha önce futbolun kızlar için uygun olmadığını söyledim. Üzgünüm, kadınların futbol oynadığını biliyorum ve birçok kadın takımı bizden daha iyi oynuyor" şeklinde oldukça açıklamalar yaptı.

Ardından Legia Varşova'nın takım otobüsü, kulüp otoparkına girdiğinde 50'den fazla taraftar futbolcuları otobüsten indirdi. Futbolcular, taraftarlarla tatsız bir görüşme yapacaklarını düşünürken, saldırıya uğradılar. Yaklaşık 10 dakika süren olayın ardından taraftarların, "Bir daha aynı şekilde oynarsanız, yine geleceğiz" diyerek otoparktan ayrıldığı ortaya çıktı.

SÖZLEŞMEYİ FESHEDEBİLİRLER

Sporx'in haberine göre; Yaşanan saldırı olayının ardından Polonya'da futbolcuların sözleşmelerini feshedebilme hakkı olduğu konuşulmaya başlandı. Legia Varşova'nın ise hatası nedeniyle, olası ayrılık halinde futbolcularına sözleşme sürelerinin sonuna kadar alacağı tüm parayı ödeyebileceği öne sürüldü.

Teknik direktör Romeo Jozak'ın aşağılayıcı açıklamalarına bir de taraftarların saldırısı eklenince, bazı futbolcuların sözleşme fesih yoluna gidebileceği vurgulandı.