Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'den 3 hakeme görev verildi

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'den 3 hakeme görev verildi. Cüneyt Çakır, Portekiz-İsviçre; Halis Özkahya, Fransa-Belarus ve Hüseyin Göçek ise İsveç-Lüksemburg maçını yönetecek

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FIFA, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Cüneyt Çakır, Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek'e görev verdi.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu maçında Portekiz, İsviçre'yi konuk edecek. 10 Ekim'de oynanacak karşılaşma, saat 21.45'te başlayacak. FIFA, Cüneyt Çakır'ı maçın hakemi olarak görevlendirdi. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

A Grubu'nda oynanacak, Fransa-Belarus maçına ise, Halis Özkahya atandı. Mehmet Cem Satman ve Ekrem Kan yardımcı hakem olarak görevlendirilirken, dördüncü hakem ise Ali Palabıyık olacak. Karşılaşma, 10 Ekim'de saat 21.45'te başlayacak.

Hüseyin Göçek ise İsveç ile Lüksemburg takımları arasında 7 Ekim günü oynanacak olan A Grubu müsabakasını yönetecek. İsveç'in başkenti Stockholm'de bulunan Friends Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak müsabakada, Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak. (DHA)