Atiker Konyaspor: 2 - Vitoria Guimaraes: 1

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Vitoria Guimaraes'i mağlup etti. Yeşil beyazlılar, kupadaki ilk galibiyetini elde etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele eden Atiker Konyaspor, Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'i konuk etti.

24'üncü dakikada Ömer Ali Şahiner'in sol kanattan kullandığı uzun taç atışında Friday Eze'nin topu kafaya Musa Araz'a indirdi. Araz'ın şutunda top ağlara gitti ve Atiker Konyaspor öne geçti.

48'inci dakikada Fofana'nın pası ile sağ kanatta topla buluşan Skubic son çizgiye kadar inerek ceza sahasına ortaladı. Penaltı noktası üzerindeki Milosevic'in kafa vuruşunda top kaleci Miguel Silva'nın solundan ağlarla buluştu ve Konyaspor farkı ikiye çıkardı.

73'üncü dakikada sol çaprazdan ceza sahasına girerek son çizgiye kadar inen Heldon'un çıkardığı topla, penaltı noktası üzerinde topla buluşan Hurtado'nun gelişine sert şutu filelerle buluştu: 2-1.

İkinci maçında ilk galibiyetini elde eden Atiker Konyaspor puanını üçe çıkarırken; Vitoria Guimaraes bir puanda kaldı.

Atiker Konyaspor ilk maçında Fransa'nın Olympique Marsilya takımına 1-0 mağlup olmuştu.

TARAFTARLAR İZMİR MARŞI’NI SÖYLEDİ

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Atiker Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar, İzmir Marşı'nın söyledi.

FETÖ soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra istifa eden eski Atiker Konyaspor Ahmet Şan, “Bugün Türkiye’de maalesef tüm statlar İzmir Marşı’nı söylüyor. Konya hariç. Konya çünkü bu ülkenin birliğini ve her zaman o milli maçlarda gördüğümüz ‘Tek bayrak, tek devlet, tek vatan’ duygusuyla hareket eden Nalçacılılardan bu gücü alıyor” demişti.