Konyaspor taraftarı: İzmir Marşı nasıl söylenir göstereceğiz!

Eski başkan 'İzmir Marşı'nı söylemedikleri için teşekkür etti. Nalçacılılar karar aldı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konyaspor'un eski başkanı Ahmet Şan, Konyasporlulara 'İzmir Marşı'nı söylemedikleri için' teşekkür etti. Nalçacılılar taraftar grubu basın sözcüsü İlker Kırnaz yeni bir karar alarak, "Tüm Türkiye'ye İzmir Marşı nasıl söylenir göstereceğiz" dedi.

Hürriyet'in haberine göre, Atiker Konyaspor'un, yarın Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile Konya Stadı’nda karşılaşması ile yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarıyla bir araya gelecek. Konyaspor Taraftar Grubu Nalçacılılar'ın basın sözcüsü İlker Kurnaz yaptığı açıklamada 'maçtan 10 dakika önce hep bir ağızdan İzmir, Gençlik ve Mehter marşlarının söylenmeye başlanacağını' vurguladı.

'MARŞLAR HER MAÇ SÖYLENMELİ'

Nalçacılılar'ın her sene geleneksel olarak düzenlediği ‘Birlik, Beraberlik ve İstişare Gecesi'ne katılan AKP Konya İl Başkanı Musa Arat’ın ardından kürsüye gelen Ahmet Şan, “Bugün Türkiye’de maalesef tüm statlar İzmir Marşı’nı söylüyor. Konya hariç. Konya çünkü bu ülkenin birliğini ve her zaman o milli maçlarda gördüğümüz ‘tek bayrak, tek devlet, tek vatan’ duygusuyla hareket eden Nalçacılılar'dan bu gücü alıyor” şeklinde konuşmuş ve sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Yaptığı basın açıklamasında, bu tartışmaya da değinen Kırnaz, “Biz, İzmir Marşı başta olmak üzere bunların UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve milli maçlar gibi uluslararası arenada söylenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Herkes Vitoria Guimaraes maçını izlesin. Tüm Türkiye’ye İzmir Marşı nasıl söylenir Nalçacılılar olarak göstereceğiz” diye konuştu.