Ali Koç, başkanlık seçimi için istifa etti

Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 25. yıl kutlamaları balosunda konuşma yaptı. Koç, 2018'de yapılması planlanan Fenerbahçe seçimlerine hazırlanmak için 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı görevini bıraktığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 1907 Fenerbahçe Derneği'nin kuruluşunun 25'inci yılı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Kutlamada spor, sanat ve iş dünyasından birçok isim yer aldı.

25'inci yıl kutlamasında kürsüye çıkan Ali Koç, 13 yıldır sürdürdüğü 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Koç, "Başkanlığı bırakma nedenim 2018 Mayıs ayında yapılacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlık seçimlerinin şeffaf bir ortamda yapılması. Sosyal medyada bana sahip çıkan, destek veren tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu süreç kolay bir süreç olmayacak. Rica ediyorum, benden duymadığınıza inanmayın" diye konuştu. Ali Koç'un açıklama yaptığı sırada birçok kişi "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" şeklinde tezahürat yaptı.

'GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR'

Ali Koç Fenerbahçe umuttur, güne umutla başlayabilmektir," diye sürdürdüğü konuşmasına şöyle devam etti:

"En kötü gününde bile benim için öyledir. Futbol takımımız günün birinde şampiyonluğun en güçlü kulübü olduğunu gösterecektir. Umuyorum ki bu başlangıcı Beşiktaş derbisinde yapacaktır. Şampiyonluk denkleminin hangi branşta olursa olsun en önemli unsurlarından biri tribün desteğidir. Bu desteği ne olursa olsun vereceğiz ve güzel günler bizi bekliyor.

"Her güzel şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir de sonu var. 13 yıl gururla sürdürdüğüm 1907 Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bırakıyorum. 2018 yılında yapılacak olan Olağan Seçimleri için. 1907 derneğinin seçim siyasetine karışmaması için dernek başkanlığı görevinden ayrılıyorum." (İSTANBUL-DHA)