Nasri imzayı attı, antrenmana çıktı

Antalyaspor'la anlaşan Samir Nasri, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Nasri, akşam saatlerinde takımla birlikte çalıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor, yıldız futbolcu Samir Nasri ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. İmza töreni Antalya'nın en yoğun yerlerinden Kalekapısı'nda düzenlendi. İstanbul takımlarıyla transfer görüşmeleri yapmasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini belirten Nasri, "Tüm hünerlerimi sergileyeceğim" dedi. Nasri, akşam saatlerinde ilk antrenmanına çıktı.

Antalyaspor, Fransız futbolcu Samir Nasri transferiyle kadrosunu güçlendirdi. 30 yaşındaki Nasri, yıllık 4 milyon Euro ve bonuslar içeren 2 yıllık anlaşmaya imza attı. İmza törenini kentin tarihi bölgesi Kalekapısı'nda yapıldı.

Tören alanı girişinde taraftarlar ve turistler Nasri ile fotoğraf çektirdi. Nasri, tezahürat yapan taraftarların arasından geçerek alana girdi.

'BİR DÜNYA YILDIZINI DAHA KADROMUZA KATTIK'

Törende konuşan Antalyaspor Başkanı Öztürk, kendisine yapılan tezahürat ve taraftarın ilgisinden dolayı duygulandığını söyledi. Antalyaspor'un Eto'o'nun ardından bir dünya yıldızını daha kadrosuna eklediğini anlatan Öztürk, "Bugün tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Antalyaspor, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmış bulunuyor. Kaptanımız Eto'o'dan sonra Sandro, Menez, Maicon, Djuoru gibi kariyerli isimlerle, onun dışındaki değerli arkadaşlarımızla, geçen sene rekor kıran takıma bu yıldızları ekledik. En son eklediğimiz Samir Nasri" dedi.

Antalyaspor'un armasındaki Yivli Minare manzarasında tören düzenlediklerini anlatan Öztürk, "Türkiye'nin önde gelen kulüpleri, Avrupa'nın önde gelen takımları bu oyuncunun, Nasri'nin arkasından koşuyordu. Antalyaspor bu oyuncuyu gizlice kimseye duyurmadan profesyonelce Antalya'ya kazandırdı" diye konuştu.

samir-nasri-imza

'HER ZAMAN YENİ MACERALARI TERCİH ETTİM'

Nasri ise konuşmasına Türkçe, "Merhaba Antalya, Merhaba Türkiye" diyerek başladı. Antalya'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Nasri, şunları söyledi:

"Samimi olarak söylersem, yoğun bir süreçti. İstanbul takımlarıyla transfer görüşmeleri yaptım. Sadece Öztürk ve vizyonu sebebiyle Antalyaspor'u seçtim. Oyuncu olarak her zaman yeni maceraları tercih ettim. Özellikle vizyonu, güçlü taraftarı olan, tarih yazmak isteyen Öztürk gibi değerli başkanı olan kulüp benim tercihim olmuştur. O nedenle Antalya'ya geldim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Cumartesi günü tüm hünerlerimi sergileyeceğimi düşünüyorum."

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmana, yeni transfer Samir Nasri de katıldı. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışma yapan Menez ile görüşen Nasri, daha sonra antrenman sahasına gelen teknik direktör Rıza Çalımbay ve takım arkadaşlarıyla sohbet etti.

Antrenman teknik direktör Rıza Çalımbay'ın futbolcularına sahada yaptığı kısa konuşmanın ardından koşu ve ısınmayla başladı. Antrenmanda Nasri ile Eto'o birlikte çalıştı.Antrenman top kapma ve pas çalışmasının ardından sınırlı alanda taktik maçla sona erdi.

Antrenmanda Menez, Drole, Deniz takımdan ayrı olarak fizyoterapist gözetiminde çalıştı. Sandro ise sakatlığı nedeniyle katılmadı. Antrenmanı Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile yöneticiler de izledi. (ANTALYA/DHA)