İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi

İddaa Risk Yönetimi bu sezon için şampiyonluk favorilerini belirledi. Birinci sırada Beşiktaş yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İddaa Risk Yönetimi, Süper Lig'in 2017-18 sezonu için şampiyonluk oranlarını güncelledi. 13 Temmuz'da yayınlanan bültende 2.10 oranla şampiyonluğun en favori adayı olarak tanımlanan Beşiktaş, güncellenen rakamlarla 1.85 ile zirvedeki yerini perçinledi. Bir önceki bültende 3.00 oran ile 2'nci sırada yer alan Fenerbahçe, 5.25 oranıyla Başakşehir'in ardından 4'üncü favori olarak gösterildi.

GALATASARAY YÜKSELİYOR

T 24'ün haberine göre kadrosunu Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, Fernando ve Ndiaye gibi kaliteli oyuncularla güçlendiren Galatasaray, 4.30 oranla Beşiktaş'ın peşinden gelen ilk takım oldu. Sarı-kırmızılıların bir önceki oranı 4.50 olarak belirlenmişti.

BAŞAKŞEHİR ÜÇÜNCÜ OLDU

Geçen sezonu Beşiktaş'ın ardında 2'nci sırada tamamlayan Başakşehir, şampiyonluk yarışında 4.75 oranla Galatasaray'ın ardında 3'üncü sırada gösterildi. Kadrosuna Clichy, Elia, Gökhan İnler, Kerim Frei, Mevlüt Erdinç gibi takviyeler yapan turuncu-lacivertliler, geçen seneki listede Galatasaray'ın bulunduğu 3'üncü sıraya yerleşti.

FENERBAHÇE DÜŞÜŞTE

İddaa Risk Yönetimi tarafından 13 Temmuz'da yayınlanan bültende 3.00 oranla 2'nci sırada yer alan Fenerbahçe, oynanan maçların ve transferlerin ardından 5.25 oranla Başakşehir'in ardından 4'üncü favori olarak yerini aldı.

1967'de kurulan ve bu sene 50. yılını kutlayan; Burak Yılmaz ve Juraj Kucka transferleriyle dünya çapında adından söz ettirmeyi başaran Trabzonspor, 22.00 oran ile 5'inci sırada yer aldı.

İddaa Risk Yönetimi tarafından yayınlanan bu oranlar; takımların ligde aldıkları sonuçlar, oyuncuların performansları, sakatlıklar gibi etmenlere bağlı olarak değişiyor.