Ahmet Bulut: Arda Turan haberi gerçek dışı

Galatasaray'ın Barcelona ile anlaşarak Arda Turan'ı bir yıllığına kiraladığı haberi anlaşmayı yaptığı iddia edilen menajer Ahmet Bulut tarafından yalanlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın Arda Turan'ın bir yıllığına kiralanması konusunda Barcelona'yla anlaştığı haberi anlaşmayı sağladığı belirtilen menajer Ahmet Bulut tarafından yalanlandı. CNN Türk'te yer alan ve bugün Arda Turan'ın geleceğini görüşmek üzere Barcelonalı yetkililerle bir araya gelerek anlaşma sağladığı belirtilen haberle ilgili BEIN Sports'a konuşan Bulut, "Haberler gerçek dışıdır" açıklamasını yaptı.

Bulut, "Şaşırdım. Bütün medyada dolaşıyor, 'Arda Turan, 1 seneliğine Galatasaray'a kiralandı' diye. Bu tamamen gerçek dışı. Benim Barcelona'yla bir görüşmem olmadı. Barcelona'dan bana bugüne kadar 'Arda'ya takım bak' gibi bir talep de gelmedi. Bu haber, tamamen yanlış bir haberdir" dedi.

CNN Türk'ün haberinde Turan'ın Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro maaş alacağı, bu maaşın 3 milyon euro'sunu Galatasaray'ın geriye kalan 2 milyon euro'yu ise iki takımın da sponsorluğunu yapan NEF'in ödeyeceği ileri sürülmüştü.

Arda Turan'ın adı transferde Manchester United ve Inter gibi takımlarla da anılıyor.