Dursun Özbek Kulüpler Birliği Başkanı oldu

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın görevi bırakmasının ardından Kulüpler Birliği Başkanlığı'na Galatasaray Başkanı Dursun Özbek seçildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Göksel Gümüşdağ'ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından adaylığını koyan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı seçildi. Özbek Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ederek göreve başladı.

Adaylar arasında Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik'in de olduğu Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına, oy çoğunluğuyla Galatasaray Başkanı Dursun Özbek getirildi. Özbek'in yardımcılığını Karabükspor Başkanı Feridun Tankut ile Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu olarak açıklandı.

Dursun Özbek, başkanlığının açıklanmasının ardından şöyle konuştu, "Göksel Gümüşdağ’a teşekkür ediyorum. Çok büyük hizmetler verdi buraya. Bu onurlu görevi bana layık gören kulüp başkanlarına da teşekkür ederim. 1 yıl süreyle seçildim. Türk futbolunun içinde bulunduğu bazı sıkıntıların takipçisi olacağım. Bu bir başkanlık yarışı seçimi değildir. Kendi içimizdeki organizasyonun yenilenmesidir." (HABER MERKEZİ)