Negredo Beşiktaş'a resmi imzayı attı

Beşiktaş, Negredo ile tarnsferi resmi olarak bitirdi. Beşiktaş sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Negredo'nun transfer olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Negredo ile resmi olarak anlaşmaya vardı. Beşiktaş yöneticisi Umut Güner, İspanya'ya giderek Valencia ve Negredo ile son pürüzleri giderdi ve Negredo'ya imzayı attırdı. Siyah-Beyazlı yönetim sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Alvaro Negredo'nun transfer olduğunu açıkladı.

YILLIK 4.5 MİLYON EURO ALACAK

Alınan bilgiye göre Negredo ile 2+1 sözleşme yapılacak. Oyuncuya yıllık 4.5 milyon euro, kulübüne ise 2.5 milyon bonservis bedeli verilecek.

Umut Güner ve Negredo'nun yarın İstanbul'da olması bekleniyor.

NEGREDO'NUN KARİYERİ

20 Ağustos 1985 tarihinde İspanya’nın başkenti Madrid’de doğan Alvaro Negredo futbola ilk adımını Escuela Fútbol A.F.E’de attı. Ardından Rayo Vallecano altyapısında 3 yıl geçiren Negredo, 2004’te kendini Real Madrid altyapısında buldu.

2007 yılında 3 milyon euro ve geri satın alma opsiyonu karşılığında Almeria’ya giden Negredo, iki sezonda çıktığı 70 maçta 32 gol atınca 5 milyon euro bonservis bedeli ile tekrar Real Madrid’e döndü.

Negredo 2009 yazında hazırlık kampını Real Madrid ile geçirdi. Real Zaragoza veya Hull City’e gitmesi beklenen golcü futbolcu, 15 milyon Euro karşılığında Sevilla’nın yolunu tuttu.

4 yıl Sevilla forması giyen Negredo, daha sonra tam 25 milyon Euro’ya Manchester City’nin yolunu tuttu. İspanyol golcü İngiliz ekibinden Valencia’ya tam 28 milyon Euro’ya transfer oldu.

Alvaro Negredo için kariyeri boyunca toplam 76 milyon Euro ödendi. 1.86m boyundaki Alvaro Negredo, güçlü ve mücadeleci yapısı ile dikkat çekiyor. (HABER MERKEZİ)