Belhanda 4 yıllık imza attı

Faslı oyuncu Younes Belhanda resmi sözleşmeye imza attı. Belhanda, 4 yıl Galatasaray forması giyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın Dinamo Kiev'den kadrosuna kattığı Faslı oyuncu Younes Belhanda ile resmi sözleşmeye imza attı. Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'de yer aldı.

Başkan Özbek "Belhanda Galatasaray'ın eksik noktlarından bir tanesiydi. Kendisine Galatasaray alilesinde başarılar diyorum" dedi.

Sarı-Kırmızıların yeni transferi Younes Belhanda ise "Galatasaray ailesine dahil olmaktan çok mutluyum. Türkiye'nin en önemli ailesine katılmaktan çok gurur duydum"diye konuştu.

Galatasaray'dan önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da geçmiş yıllarda teklif aldığını belirten Younes Belhanda "Daha önceki yıllarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da teklif vardı. Ama ben Galatasaray'ı bekledim. Burası Türkiye'nin 1 numaralı takımı ve Avrupa'da da en başarılı Türk takımı. Burayı seçmem de önemli olan etkenler bunlar. Bu konuda çok konuşmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Snijder ile oynamak çok güzel olacağını belirten Faslı yıldız "Atacağım goller sonrası taklalı gol sevincimi yaşayacağım"dedi. (DHA)