Demirören: Arda'yı da referandum etkiledi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan hakkında konuştu. Demirören, "Arda Turan'ın da tıpkı benim gibi referandum sürecindeki desteğinden dolayı bu olayların etkili olduğunu biliyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, basının futbolculara yönelik tavrı ve Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu. Arda Turan'ın davranışı için 'Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır' diyen Demirören, Arda'ya ve kendisine yönelik 'baskı' olduğunu belirterek, "Arda Turan'ın da tıpkı benim gibi referandum sürecindeki desteğinden dolayı bu olayların etkili olduğunu biliyorum" dedi.

EURO 2016'daki ilk maç sonrası basında çıkan haberleri 'acımasızca' olarak yorumlayan Demirören, şunları kaydetti:

"Oyuncularımız ve kaptanımız, Fatih Hoca ile karşı karşıya getiriliyor. Fatih Terim gibi bir değere sahip çıkmamız gerekir. Geçen yıl ilk maçtan sonra yazılı ve görsel medya hocamız ve oyuncularımıza acımasızca yüklendi. Arda Kaptanımız bir yanlış yapmıştır. Bu yanlışı medeni yollarla göstermeliyiz. Hakaret ederek değil. Arda bir dünya markası. Arda Turan'ın da tıpkı benim gibi referandum sürecindeki desteğinden dolayı bu olayların etkili olduğunu biliyorum." (DHA)