Bursaspor maçında Trabzonspor soyunma odası

Trabzonspor'un kaybettiği Bursaspor maçında soyunma odasında yaşananların görüntüleri yayınlandı. Teknik direktör Ersun Yanal futbolculara, "Şerefimize, namusumuza leke getirmeyelim arkadaşlar" diye sesleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, 2016-2017 sezonunda teknik direktör Ersun Yanal'ın, futbolcularla soyunma odasında yaptığı konuşmaları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Video, Trabzonspor'un Twitter hesabından "Bir sezon da böyle geçti. Ersun Hocamız öğrencilerini sezon boyunca böyle motive etti. Soyunma odasından 2016-2017 sezonunun kısa hikayesi" başlığıyla paylaşıldı.

Ersun Yanal'ın, soyunma odasında maçların öncesinde ve devre aralarında futbolculara sık sık uyarılarda bulunduğu ve motive ettiği görülüyor. Yanal'ın, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında 2-1 kaybedilen Bursaspor maçı öncesinde yaptığı konuşma da videoda yer aldı.

Trabzonspor'un, sahasında Bursaspor'a sadece bir kez mağlup olduğunu hatırlatan Yanal, ligin son maçı için "Bugün ligi belirleme maçı" diyor. Yanal'ın maç öncesi konuşması şöyle:

"Trabzonspor'la Bursaspor, Trabzon'da 40 maç yaptı. Bu 41'inci maç ve sadece 1 kez mağlup oldu Trabzonspor. Bugün ligi belirleme maçı. Kim olursa olsun bizi ilgilendirmiyor. Biz bu işin sonunda imza atacak takımız ve bu imzayı atmak zorundayız. Şerefimize, namusumuza leke getirmeyelim arkadaşlar. Çıkalım işimizi yapalım. Herkes bugüne kadar büyük çaba gösterdi. Herkes büyük çabanın karşılığını aldı. Hepinizin emeği sağ olsun. Bugün de son noktayı koyalım. Alnımız açık, güzel bir şekilde gidelim."

Golsüz tamamlanan ilk devrenin ardından Yanal, futbolculardan daha coşkulu oynamalarını istiyor. "Her iyi şey unutulur, sadece kötü hatırlanır" diyen Yanal, şu ifadeleri kullandı:

"Hızlı hücum, çıkacağız kimse gelmiyor. Çıkmıyoruz coşkumuz yok. Bunu coşturamazsak işimiz içeride zor. Cezayı keserler ve bu iyi olmaz. Bu ayıp olur utanırız, sıkılırız, yerin dibine gireriz. Ben bu duyguları hissediyorum. Siz Trabzonspor'dasınız. Coşkulu bir şekilde taktiğini ortaya koy, yeter! Karakterini ortaya koy. Her iyi şey unutulur, sadece kötü hatırlanır. Karakteriniz ve kendiniz için hayırlı olsun. Bu ikinci yarı farklı olacak."