Fenerbahçe yönetimi ibra edildi

Fenerbahçe, yönetimi genel kurulda ibra edildi. Kurulda konuşan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, başkanlık seçiminde oyunu Oktay Uludoğan'a vereceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü'nün yıllık olağan mali ve idari genel kurulunda yönetim ve denetleme kurulu faaliyetleri, ayrı ayrı oy birliğiyle ibra edildi.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yönetim ve denetleme kurulu faaliyetleri, ayrı ayrı üyelerin oylarına sunuldu. Genel kurul üyeleri, oy birliğiyle yönetim ve denetleme kurulu faaliyetlerini ibra ederken, 2017 yılı bütçesi 394 milyon 910 bin lira olarak kabul edildi.

Genel kurul üyeleri ayrıca, kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması, gayrimenkul alınması, satılması, satın alma için her türlü kredinin temini, buna ilişkin işlemlerin ifası, kurulmuş şirketlere ortak olunması, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının kurulması hususunda yönetim kuruluna yetki verdi.

'BENİM OYUM ULUDAĞ'A'

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, mali genel kurulda üyelerin konuşmalarına cevap verdi. Başkan adaylığını açıklayan Ali Koç'un konuşmasını memnuniyetle karşıladıklarını anlatan Mosturoğlu, "Başkan adayı olacaktır. Oktay Uludoğan kardeşim de önümüzdeki dönemlerde aday olacağını söyledi. Benim oyum onadır. Fenerbahçe'ye kim seçilirse seçilsin hizmet eder" diye konuştu. (İSTANBUL/DHA)

Aziz Yıldırım: Galatasaray lafım yanlış anlaşıldıAziz Yıldırım: Galatasaray lafım yanlış anlaşıldı