Aykut Kocaman: Büyük bir aksilik olmazsa Fenerbahçe'deyim

Atiker Konyaspor'dan ayrılacağını söyleyen teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile görüştüğünü söyledi. Kocaman, "Eğer çok büyük bir aksilik olmazsa buradayım" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'de sezonun son haftasında Galatasaray, Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan sonra basın toplantısından konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Eğer çok büyük bir aksilik olmazsa buradayım. Fenerbahçe'deki bu talep, ayrıca benim için bir mecburiyet gibi görünüyor" dedi.

Henüz Fenerbahçe'ye imza atmadığını söyleyen Kocaman, "Bu nedenle özenli konuşacağım. Konyaspor Kulübü'ne anlayışından dolayı teşekkür ederim. Bu işler çok kolay değil. Benim talebim olmuştu ayrılmak için. Konya şehrine şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

'LİGİN BAŞLANMASINI 1 HAFTA KALA 'HADİ EYVALLAH' DİYEMEZDİM'

Göreve başladığı günden beri Konya şehrinden ve taraftarlardan büyük bir saygı ve sevgi gördüklerini belirten Kocaman, "Karşılıklı bir alışveriş vardı ve bu maddi anlamda değildi. Elimizden geleni yaptık, şehir de her şeyi verdi. Böyle bir talebim oldu ve anlayışla karşıladılar" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Fenerbahçe'den teklif aldığını aktaran Kocaman, "Ancak ligin başlamasına 1 hafta kala, her şeyin üzerimize kurulu olduğu bir kulübe 'Hadi eyvallah' diyemezdik. Bugün yine bir talep var ve eğer çok büyük bir aksilik olmazsa buradayım. Fenerbahçe'deki bu talep, ayrıca benim için bir mecburiyet gibi görünüyor" dedi.

'KAZANILACAK KUPALAR VAR'

Fenerbahçe'nin eksik olan kupalarının olduğunu dile getiren Kocaman, şunları söyledi:

"Ayrıldığım günden bugüne kadarki süreçte olumlu şeyler olduğu gibi olumsuzluklar biraz daha fazla görünüyor. Basketbol takımının, voleybol takımının dünya çapında başarılı sporcular çıkarabildiği bir kulüpte, futbol takımının da bugüne kadar yaptıklarının daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum. Özellikle süreklilik anlamında yapılacak şeyleri görüyorum ve bunun potansiyelinin olduğunu da görüyorum. Süreklilikle birlikte kazanılacak kupalar olduğunu düşünüyorum. Sadece bana kalan şeyler olmaz. Umarım başarmayı da başarırız." (İSTANBUL/DHA)