Muhabiri taciz etti, turnuvadan atıldı!

Fransa Tenis Federasyonu, sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'tan Maxime Hamou'nun men edildiğini açıkladı. Gerekçe ise söz konusu tenisçinin bir kadın muhabiri taciz etmesi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa Tenis Federasyonu, dünyanın en önemli tenis turnuvalarından biri olan Roland Garros'tan Fransız tenis oyuncusu Maxime Hamou'yu men etti. Hamou, turnuva ile ilgili yayın yapan bir programa canlı yayın konuğu olmuş ve bu sırada muhabir Maly Thomas'ı zorla öpmüştü.

'CANLI YAYIN OLMASAYDI TOKADI YAPIŞTIRIRDIM'

Reuters'ın haberine göre, bu hareketinin ardından turnuva akreditasyonu iptal edilen tenisçi, sosyal medya hesabından özür diledi. Gazeteci Thomas ise Hamou'nun tenis sporu açısından olumlu bir imaj vermediğine değinerek "Canlı yayın olmasaydı tokadı yapıştırırdım" şeklinde tepki verdi.

'STÜDYODAKİLER OLAN BİTENE GÜLDÜ'

Canlı yayını stüdyodan takip edenler ise muhabir Thomas'ın düştüğü bu durumu kahkahalara karşıladı. Milletvekili Cecile Duflot, Thomas'ın sarkıntılığa karşı koymaya çalışırken stüdyodakilerin gülmeye başladıklarını belirterek, "Hamou zorla öpüyor, Thomas kurtulmaya çalışıyor, Hamou bu sefer boynundan yakalıyor ve herkes gülüyor" ifadelerini kullandı. (DIŞ HABERLER)