Sergen Yalçın istifa etti

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın görevini bıraktı. Yalçın, "Ekip olarak üzgünüz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayserispor, bugün deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi. Maçın ardından Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın istifa ettiğini açıkladı.

İki haftalık arada bazı şeyleri düzeltmek için uğraştıklarını söyleyen Sergen Yalçın, antrenman sistemini de değiştirdiklerini belirtti. Yalçın, Bu kadar düşüş çok mantıklı görünmüyor. Futbolda bu kadar düşüş olmaz. 6-7 haftalık bir süreçte oyuncuların hem mental hem de fiziksel anlamda kopmaları enteresan" dedi.

'ÇALIŞMAYAN OYUNCULAR VAR'

Teknik ekibinde konsantrasyonunu kaybettiğini aktaran Yalçın, "Antrenmanda zaten idare ettiğimiz oyuncular var, çalışmayan oyuncular var. İş saha dışını da yansıdı. Takımın düzenini bozan oyuncular var" şeklinde konuştu.

Başarısızlığın tek sorumlusunun kendisi olduğunu kaydeden Sergen Yalçın, "Başarısızlığın tek sorumlusu var o da benim. Bu başarısızlığı üzerimize alıyoruz. Bazı şeyleri değiştiremiyoruz. Ekip olarak üzgünüz. İnşallah bizden sonra gelecek teknik direktör takıma farklı bir enerji katar. Takıma ve şehre zarar vermemek adına bugün itibarıyla görevi bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

27 puanı bulunan Kayserispor, düşme hattının bir sıra üzerinde, 15'inci sırada bulunuyor. (DHA)