Sneijder ve Tudor'un 4-0 kavgası

Galatasaray Medipol Başakşehir karşısında 4-0'lık bir mağlubiyet aldı. Mağlubiyet sonrası teknik direktör Tudor ile oyuncu Sneijder birbirlerine girdiler.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -Medipol Başakşehir karşısında alınan 4-0’lık yenilginin ardından Galatasaray'da futbolcu Sneijder ve teknik direktör Tudor tartıştı.

Haber Türk'ün  haberine göre, Teknik direktör Igor Tudor’la uzun süredir aralarında soğuk rüzgarlar esen Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Nigel de Jong soyunma odasında hararetli bir şekilde yedek kalmalarını ve 3-0’dan sonra oyuna alınmalarını tartışıyordu. Hırvat hocanın soyunma odasına girmesiyle gerginlik arttı. Konuşmaları duyan Tudor, “Siz ne yapmak istiyorsunuz?” diye çıkıştı.

'HERKES İŞİNE BAKSIN'

Hollandalı 10 numara “Asıl sen ne yapmak istiyorsun! Senin niyetin belli. Hiçbir eksiğim olmamasına rağmen beni neden oynatmıyorsun?” ifadeleriyle hocasına sert tepki gösterdi.  Tudor, Sneijder’ın bu laflarına kayıtsız kalmayıp “Burada teknik direktör benim ve kararları ben veririm. Sen de dahil olmak üzere herkes işine baksın” yanıtını verdi.

Bunun üzerine gerginlik tavan yaparken taraflar birbirinin üstüne yürüdü. Soyunma odasındaki diğer oyuncuların ve teknik heyetin hemen araya girmesiyle yaşanan tartışma daha fazla büyümeden sonlanırken Başakşehir yenilgisiyle bozulan moraller bu olayla tamamen sıfırlandı.

'BARCELONA'YA KARŞI OYNUYORMUŞUZ GİBİYDİ'

Taraftarın baskısıyla transfer edilen İgor Tudor, aldığı sonuçlarla Riekerink’i aratır duruma geldi.

Yıldızları yedek soyundurması konusunda “Kim oynamış, kim oynamamış önemsiz” diyen Hırvat hoca maç sonu ilginç ifadeler kullanırken “İlk dakikadan beri takımın bana verdiği enerji, sanki Nou Camp’a gelmişiz de Barcelona’ya karşı oynuyormuşuz gibiydi. Üzerimizde baskı vardı. Bizden daha iyilerdi ve kazandılar. Daha çok çalışıp daha iyi olmalıyız” diye konuştu.