Sneijder'in menajeri: Gitmek gibi bir düşüncesi yok

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, henüz bir transfer teklifi almadıklarını söyledi. Albers, "Sneijder'in, gitmek gibi bir düşüncesi yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hollandalı oyuncunun durumu ile ilgili açıklama yaptı. Sneijder'in Galatasaray'da oynamaktan memnun olduğu söyleyen Albres, henüz bir transfer teklifi almadıklarını aktardı.

Ajansspor'ndan Özgür Sancar'a konuşan Guido Albers, Sneijder'in Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ile problem yaşamadığını söyledi. Albers, "Sadece Sneijder 11'de olmadığı için üzülmüş olabilir. Her oyuncu oynamak gibi Sneijder de oynamak ister. Sneijder oynayamadığı için mutsuz olabilir; ama 11'de yer almak için de bütün gücüyle çalışıyor" dedi.

Sneijder'in sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Albers, "Sözleşmesinin sonuna kadar Galatasaray'da kalmak istiyor. Galatasaray'da oynamaktan, İstanbul'dan yaşamaktan son derece memnun. Gitmek gibi bir düşüncesi yok. Bizim kulüp arayışımız ya da transfer beklentimiz yok" şeklinde konuştu.

Kendilerine gelen bir transfer teklifi olmadığını aktaran Albers, "Halihazırda Wesley için yapılan bir teklif yok. Olursa, talip olan kulüp önce Galatasaray'la görüşmek zorunda. Kulüp değerlendirirse o zaman biz de bir değerlendirme yapabiliriz. Ancak şu anda Wesley'le ilgili bir gelişme söz konusu değil. Tudor'la herhangi bir problemi yok" ifadelerini kullandı.