Teknik direktör gazeteciden özür diledi

Sunderland teknik direktörü David Moyes tokatlamakla tehdit ettiği BBC muhabirinden özür diledi. Moyes'ın muhabirden de sözlü olarak da kendi,sini affetmesini istediği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Burnley ile 0-0 berabere kaldıkları maç sonrasında BBC muhabiri Vicki Sparks'a "Seni tokatlarım" diyen Sunderland Teknik Direktörü  David Moyes, düzenlediği bir basın toplantısıyla Sparks'tan özür diledi. Sunderland'in dünkü antrenmanı sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Moyes, yaptığı hareketin doğru olmadığını belirterek BBC muhabiri Sparks'tan özür dilediğini açıkladı.

'SEN ÇOK ŞIMARDIN'

Vicki Sparks, golsüz berabere biten Burnley maçının ardından Sunderland kulübünün sahibi Ellis Short'un da oyundaki varlığının ekstra bir baskı yaratmış olup olamayacağını sormuştu. Moyes ise kameraların kendinde olmadığını zannettiği bir anda "Sen biraz şımarmaya başladın. Kendine dikkat et yoksa kadın olmana bakmam seni tokatlarım" demişti. Manchester United'dan kovulduktan sonra Sunderland'in başına geçmiş olan Moyes'in daha önce Sparks'tan sözlü olarak da özür dilediği ortaya çıktı. Medya, Moyes'e federasyon tarafından da  bir yaptırım uygulanması için ısrar ediyor. (Dış Haberler)