Trabzonspor'dan taraftara koltuk silme cezası

Trabzonspor, maç sırasında koltuğa basan bir taraftara koltuk silme cezası verdi. Taraftarın koltukları sildiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Kardemir Karabükspor maçında koltuğa basan taraftara koltuk silme cezası verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Medical Park Arena'da oynanan Trabzonspor-Kardemir Karabükspor maçında bir taraftarın koltuğun üzerine çıktığı belirlendi. Bordo mavili kulüp görüntülerden tespit edilen taraftara, 10 bin koltuk silme cezası verdi.

Taraftarın koltukları sildiği görüntüler Trabzonspor'un Twitter hesabından paylaşıldı. Tweette "Yeni yuvamız derken şaka yapmıyorduk. İnsan hiç evindeki koltuklara ayakkabılarıyla basar mı? Hemen alır cezasını!" ifadelerine yer verildi.

Ceza alan taraftar ise, "Yeni stadımızın koltukları çok rahat ve güzel. Bu koltukları bastım. Maçta çekilmiş bir fotoğraftan kulübüm beni buldu ve buna karşılık 10 bin koltuk silme cezası verdi. Verdiğimiz bilet paraları bu koltukları satın almaz. Bu koltuklar hepimizin malı. Bu konuda daha fazla duyarlı olalım ve kulübümüze sahip çıkalım. Trabzonspor hepimizin" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)