Ultraslan'dan yönetime isyan bildirisi

Ultraslan bir bildiri yayınlayarak Galatasaray yönetimini istifa çağırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray taraftar grubu Ultraslan, yönetime isyan etti. Sosyal medya hesaplarından 'Galatasaray Camiasına ve Yönetime' başlıklı bir açıklama yapan Ultraslan, yönetimi istifaya davet etti. Ultraslan'ın açıklaması şöyle:

'BASKIYI ULTRASLANA SALDIRARAK DAĞITMAK İSTİYORLAR'

Son günlerde camiada görevini layıkıyla yerine getiremeyen kim varsa birkaç haftadır sistematik bir şekilde ultrAslan karşıtı algı yönetimi yaptığını izliyoruz.

Galatasaray'da görev yapmanın hakkını veremeyenler, hesap verecek kadar onurlu olmadıklarından üzerlerindeki baskıyı ultrAslan'a saldırarak dağıtmak istedikleri ortadadır.

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen "Geçici Başkan" Duygun Yarsuvat'ın mevcut 'elit' üyelik yapısını yüceltmesi ve taraftarı aşağılaması ilk kıvılcım oldu!

'ATAMAN SABOTAJ İFTİRASI  ATTI'

Ardından oldukça başarısız bir sezon geçiren Ergin Ataman ve takımı tepki alınca, birden birileri diyerek ultrAslan'ı işaret ederek 'sabotaj' iftirası attı!

Sadece 2 ay önce tepkimize hak veren Ataman, bu süreçte daha başarısız olmasına rağmen taraftarı bölmek için adeta ultrAslan'a saldırdı!

Son olarak Antalya'da Levent Nazifoğlu, protestoları medyada prim yapma derdiyle yalan dolan anlatarak yine ultrAslan'ı hedef gösterdi!

'İBRA KORKUSU YAŞIYORLAR'

Mali Genel Kurul'da ibra korkusu yaşayanların düğmeye basılmışçasına başlattığı oyunun da, algı yönetiminin de farkındayız!

Genel Kurul'a karşı sunacakları elle tutulur birşey olmayınca, Genel Kurul'un kapalı yapısının içine saklanmak istiyorsunuz ama yemezler!

Bugüne kadar her zaman doğru zamanda doğru üslupla eleştirdik, yanlışı en yüksek sesle haykırdık! Verecek cevabınız yoksa susun!

'FLORYA ÇİFTLİK OLDU'

Galatasaray otobüsüne yumruk diye namus davası kasanlar, Arma'nın hakkını savunamaz acizlikte olduğunun farkındadır.

İlla namus hesabı yapılacaksa, Galatasaray mahremi Florya nasıl çiftlik oldu, taraftara bunun hesabını verin

Bugün saldırı dahi denmeyecek protestolara 15-16 yaşında çocukları gönderip saldırttığımızı iddia edenler şunu aklından çıkarmasın!

Bu yöntemleri ve protesto tarzlarını asla benimsemiyoruz! Ancak anlattıklarını yapacak olsak emin olun TV'lere değil, saklanacak güvenli deliklere koşardınız!

Derdiniz provoke edip, daha fazla mağduriyet yaratmaksa boşuna uğraşmayın! Haddinizi bilin! Galatasary'ı yönetemediniz bari gitmesini bilin!

Yönetim istifa! (HABER MERKEZİ)