Muslera'ya Ada yolu mu görünüyor?

İngiliz futbol kulübü Chelsea, Galatasaray kalecisi Muslera'yı transfer etmek için çalışmalara başladı. Transfer çalışmalarının mayıs ayında netleşeceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geldiği günden bu yana sergilediği performansla Galatasaray'ın kazandığı başarılarda önemli pay sahibi olan Fernando Muslera, Avrupa kulüplerinin yakın markajında bulunmaya devam ediyor. Hemen hemen her transfer döneminde adı bir devle anılan Uruguaylı file bekçisine bu kez İngiliz Chelsea talip oldu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Şu anda kaleyi koruyan Thibaut Courtois'nin İspanyol ekibi Real Madrid ile anlaşma sağlamasının ardından yeni kaleci arayışına giren maviler resmi teklif için Galatasaray Spor Kulübü ile temas kurdu. Devre arasında da Muslera'yı transfer etmek isteyen ancak sarı kırmızılı yönetimden "Sezon sonunda görüşelim" yanıtını alan Chelsea, bu konuda ne kadar ciddi olduğunu göstermek için 15 milyon Euro'luk teklif hazırladı.

Galatasaray yönetimi bu öneriyi düşük bulup, 25 milyon Euro talep etti. Yönetimin bu rakamda en fazla 1-2 milyon Euro indirim yapabileceği ifade edilirken transferin mayıs ayında netleşeceği belirtiliyor.