Aziz Yıldırım'dan Göksel Gümüşdağ'a ihale yanıtı

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki, canlı yayın ihalesi anlaşmazlığı karşılıklı açıklamalarla tırmandı. Yıldırım, canlı yayında kendisini eleştiren Gümüşdağ'a, "Bak Göksel bey yine söylüyorum, ihaleye fesat karıştırıldıysa mahkemeye götürürüm ona göre" diye seslendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Divan Kurulu'nda, "İhale bedelini 3.26'ya (dolar kuru) sabitlemeye çalışıyorlar. Ben imza atmam" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a canlı yayında yanıt verdi. Gümüşdağ, yayıncı kuruluş Digitürk'e yardımcı olunması gerektiğini söyledi. İhalenin dolar kuru üzerinden 3.26'ya sabitlenmek istediğini, Aziz Yıldırım'ın ise 3.36'da ısrarcı olduğunu anlatan Gümüşdağ, "Aziz Yıldırım imza atmazsa bir şey olmaz. Hukuki süreç başlar. Sayın başkan o kadar ilgiliyse 21 Kasım'da ihale şartnamesi alıp, ihaleyi kendisi yapıp, kendisi yayın hakkını alsaydı. Aradaki kur farkından dolayı kulüp başına fark edecek tutar, sadece 2 milyon TL olacak" çıkışında bulundu.

ANLAŞMA 1 HAZİRAN'DAN İTİBAREN GEÇERLİ

Bunun üzerine Aziz Yıldırım, NTV Spor'daki canlı yayına telefonla bağlanarak, Gümüşdağ'a yanıt verdi:

"Bu anlaşma ne zaman geçerli? Ben iş adamıyım, müteahhitlik yaptım. 1 Haziran'dan itibaren bu anlaşma hayata geçecek. 1 Haziran'da kur 4 lira olursa, o zaman başlaması gerekmeyecek mi? O kura sabitlemek gerekmez mi?" dedi.

Gümüşdağ'a şartnameyi incelemesi tavsiyesinde bulunan Yıldırım, şunları söyledi: "Şartnameyi biraz inceleyin. Daha iyi anlaşırız. Ben biliyorum. Sen benim yardımcımdın Göksel bey, unutma. Bak Göksel bey yine söylüyorum, ihaleye fesat karıştırıldıysa mahkemeye götürürüm ona göre. Her şey madem uygun bizden niye kağıt istiyorsunuz? Benim karşı çıktığım şu. Bu ihale 1 Haziran'da geçerlidir. O günün şartlarıyla belirlenmelidir."

(HABER MERKEZİ)