Aykut Kocaman: Siyasetin içinde olmamalıyız

Referandum için Rıdvan Dilmen'in sosyal medya üzerinden başlattığı 'evet' kampanyasına aralarında Arda ve Burak'ın da olduğu bazı isimler destek verirken, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'dan "Oyuncular siyasetin içinde olmamalı. Sosyal sorumluluk projeleriyle önde olmalıyız" açıklaması geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in başkanlık sistemini getirecek olan anayasa referandumu için başlattığı kampanya sosyal medyada gündem olurken, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'dan farklı bir bakış açışı geldi.

Kocaman, sporcuların sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vermeleri gerektiğini söyledi.

Rıdvan'a Athena ve Gülben Ergen'den yanıt!Rıdvan'a Athena ve Gülben Ergen'den yanıt!

Gazeteport'un Kocaman'ın KONTV'de katıldığı programdan yansıttığı habere göre Kocaman'ın ifadeleri şöyle:

“Oyuncular, ben de dahil olmak üzere siyasetin içinde olmamalıyız. Çünkü bizi destekleyen kitlenin içerisinde herkes var. Hiç kimsenin adamı değiliz, biz sadece mesleğimizin ve bugün Konyasporun adamıyız, oyuncularda öyle olmalı. Ama bununla beraber sosyal sorumluluk projelerinde yer almalılar. Çünkü toplumda, özellikle bugünlerde hassasiyetler var, toplumun hissiyâtina ortak olmak zorundalar.

Biz öyle sırça köşklerde yaşayan insanlar değiliz, toplumun içinde yer alan insanlarız. Fakat bunu hiçbir zümreye hitap etmeden yapmalılar. Etnik, siyasi, kültürel herkes girer bunun içine, biz kimsenin adamı değiliz, Konyaspor'a hizmet eden adamlarız."