Emenike: Fenerbahçe'de tutsak gibiyim

Fenerbahçe Kulübü’nde kendisine sürekli tepki gösterildiğini de dile getiren Emenike: "Neden her zaman günahkâr ben oluyorum, bilmiyorum..."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dick Advocaat tarafından kadro dışı bırakılan Emenike'den sert açıklamalar geldi. Hürriyet gazetesinden Ahmet Ercanlar'ın haberine göre futbolcu, “Takıma her şeyimi veriyorum ama kulüpte hep tepki görüyorum” diyerek karara tepki gösterdi.

Advocaat tarafından takım arkadaşı Van der Wiel ile birlikte kadro dışı bırakılan ve eleştiri oklarının hedefi olan Emenike, Nijeryalı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Nijeryalı yıldız oyuncu, "Fenerbahçe'de kendisini bir tutsak gibi hissettiğini" belirtirken sözlerine şöyle devam etti: “Spartak Moskova, Al Ain ve West Ham’da yaptığım gibi takıma her şeyimi veriyorum. Neden bu şekilde muamele görüyorum, bilmiyorum." Fenerbahçe Kulübü’nde kendisine sürekli tepki gösterildiğini de dile getiren Emenike, “Neden her zaman günahkâr ben oluyorum, bilmiyorum. Hâlâ bu soruların yanıtını bulamıyorum” diye konuştu.