Çin, Ibrahimoviç'e servet teklif etti

Çin Ligi, Manchester United'da forma giyen Zlatan Ibrahimoviç'e servet teklif etti. İsveçli golcüye önerilen rakam 143 milyon euro.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsveçli yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimoviç'e Çin'den teklif geldi. İddialara göre yıldız futbolcuyu ülkeye getirmek için Çin 143 milyon euro (yaklaşık 520 milyon TL) ödemeye hazır.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Çin hükümeti, Ibrahimovic için 143 milyon euroyu gözden çıkardı. Son dönemde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Çin Ligi, Çin hükümetinin de yardımını alıyor.

Çin'in teklifi ise çok gerçekçi durmuyor. Zira yıldız golcünün menajeri Mino Raiola, yaptığı açıklamada ''PSG'den ayrıldıktan sonra Çin'den gelen 100 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti. O, daha fazla para istemiyor. Onun istediği şey kazanmak" demişti.

 HEDEFİ AMERİKA'YA GİTMEK 

Zlatan Ibrahimovic'in Manchester United'tan sonra Çin yerine Amerika'ya gitmesi bekleniyor. 35 yaşındaki futbolcu, Amerika için ''Benim için büyük bir opsiyon. Kendimi Avrupa'yı fethettiğim gibi Amerika'yı da fethediyor gibi görüyorum. Napolyon gibi dolaştım ve dünyanın çoğu yerini dolaştım. Napolyon belki Amerika'yı kuşatmamıştır ama ben kuşatabilirim.'' sözlerini söylemişti. (HABER MERKEZİ)