Amedspor: Polis futbolcularımızı darp etti

Amedspor kulübü, Fenerbahçe maçı sonrasında üç oyuncusunun polis saldırısına uğradığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR- Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Fenerbahçe ile evinde 1-1 berabere kalan Amed Sportif'in başkanı Nurullah Edemen maçtan sonra polis tarafından darp edildiklerini duyurdu:

Sosyal ağ Twitter üzerinden mesajlar paylaşan Edemen "Fenerbahçe maçı sonrası çevik kuvvet mensupları sporcularımıza saldırarak darp etti. Şu anda hastahanede rapor alıyoruz. Neyi hazmedemediniz. Bana lan diye hitap edip bağıran çevik kuvvet personeli yüreğin yiyiyorsa önüme sivil kıyafet ve tek başına çıkarsın o zaman lan kim görürüz" ifadelerini kullandı.

Amed Sportif Faaliyetler'den yapılan açıklamadaysa Mehmet Sıddık İstemi ve Mansur Çalar adlı futbolcuların darp raporu için hastaneye götürüldüğü belirtildi, sorumluların cezalandırılması istendi.

AMEDSPOR'LU FUTBOLCUYA TERS KELEPÇE

Amedspor Eşbaşkanı Şevin Zorlu, futbolcularının polis tarafından darp edilmesiyle ilgili olarak “Fenerbahçe takımının yöneticilerini yolcu etmiş bekliyorduk. Bu arada bize haber geldi, polis futbolcuları darp ediyor diye. Olay yerine gittiğimizde Mansur’un ters kelepçeyle polis otobüsüne alındığını gördü" dedi.

Futbolculardan edindiği bilgileri de paylaşan Zorlu “Çıkışta taraftarlar oyuncuların önünü kesmiş birlikte fotoğraf çektirmek istemişler. Futbolcularımız da kırmamış taraftarı. Bu arada Mansur (Çalar) ve Ercan (Çapar), yaklaşık 15 polisin Sıddık İstemi’yi darp ettiğini görmüş. Polislere, ‘Biz futbolcuyuz’ diyerek Sıddık’ı almaya çalışmışlar, ancak polisler onlara da saldırmış” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)