Obradovic, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Başkan Aziz Yıldırım da katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, başantrenör Zeljko Obradovic ile 3  yıllık sözleşme imzaladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza törenine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Maurizio Gherardini ve teknik ekip katıldı.

'SÖZLEŞMEYİ 5 DAKİKADA ÇÖZDÜK'

İmza töreninde konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Obradovic gibi karakterli bir antrenörle çalışmaktan memnun olduklarını söyledi. Yıldırım, "3 yıllık bu sözleşmeyi de 5 dakikalık bir konuşma ile çözdük. İki taraf da anlaşarak bu imzayı atıyoruz. Hem Fenerbahçe’ye hem de Türk basketboluna hizmet etmek için 3 yıllık bir sözleşmeye imza atıyoruz. Onun gibi koçlardan Türkiye’nin çıkaracağı dersler vardır" dedi.

'OYUNCULAR İÇİN BENİMLE ÇALIŞMAK ZOR'

Yıldırım'a teşekkür eden Zeljko Obradovic, Fenerbahçe gibi bir kulübün parçası olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Anlaşma açıklandığında oyuncularla konuştuğunu aktaran Obradovic, şunları söyledi:

"Çünkü onların yaptıklarından dolayı işimi yapıyorum. Fenerbahçe’yi çok daha iyi yerlere getirmek için çalışıyorlar. Benimle çalışmanın kolay olmadığını biliyorlar. Ama onları ne kadar sevdiğimi hepsi biliyor. Antrenör olmak kolay değil, bazen uyandırmak gerekiyor ve bu en önemli kısmı. Eminim ki bunu da hepsi biliyor. Geçen senenin sonunda merak edilen şey şuydu; zor ortamlarda iki kupa aldık, Euroleague finali oynadık ve bu nasıl oldu? Biz içeride çok sağlıklıyız. Taraftarlar ile yönetim ile yani her şeyle iyiyiz ve sağlıklıyız. Böyle olunca da başarı kaçınılmaz." (HABER MERKEZİ)